Sjuksyrra-snacks

Här kommer ett hett tips för alla utmärglade och sönderstressade sjuksyrror runt om i landet. Så här i strejktider får ju dessutom vissa jobba dubbelt så hårt. Så inhandla några påsar av denna vara. Den passar våra tunna små sjuksköterskeplånböcker då den är inhandlad på Netto.

Så ladda upp fettdepåerna nu kära kollegor! Glöm inte att skölja ned med några pavor av det röda guldet...

image169

Uppdatering:

Bankrullen 080429: 1893 kr. Har plussat men nu behöver tempot skruvas upp om resans mål ska nås.


Poker

Spelandet rullar vidare trots det fina vädret. Jag tänker att denna sommaren ska jag gå in för att bli riktigt blek. Kan vara bra att spara på hyn lite. Så här över 30 så börjar sjuksyrra-karriären märkas om jag säger så... 

Dessutom är det ju vackert att vara blek:

image168 
Länad från: www.moviesharkdeblore.com/.../Moulin_Rouge_2.jpg

Tegelbruket i Hallsberg

Detta tegelbruk är väldokumentart i UE - Urban Exploration sammanhang. Förra våren styrde sjuksyster tillsammans med vännina sin färd mot Hallsbergs fasad och tegel. Vi höll dessutom på att dö på kuppen men inte inne på tegelbruket utan när vi fick syn på det från vägen. Långtradaren var nära om jag säger så. Jag skulle ha kunnat stanna på detta ställe hela dagen men min kära vännina började surna efter några timmar så hemfärden gick alltför tidigt.


Fasadtegel Hallsbergstegel

image141I vårens grönska gömmer sig uppenbarelsen.

image142Vyn som säger allt. Timmar av spänning väntar. Mystiken. Föreställningar om arbetare som en gång gjort sitt dagsverke här. Min inte lika UE-intresserade vänninna ständigt 1m bakom mig....

image143Tegelbruket är sedan hösten 2007 uppköpt och ska användas som återvinningscentral. Tur att jag hann dit innan men synd att min stackars vän inte stod ut några timmar till...

image144Brandfara en gång i tiden...

image148Föremål okänt.

image149Cykelställ. Då bruket ligger ganska nära stan kan jag gissa att många tegelbruksarbetare tog sin hoj till jobbet.

image150Min favoritbild. En o annan tunna med okänt innehåll. Tydligen enligt Nerikes allehanda har tjuvar slagit till, vad i sjutton kan här finnas av värde att ta.

image151Massor av tegel. Man kan ju tänka sig att tjuvarna skulle ta detta men så var ju inte fallet...

image152Stället var enormt. Jag hoppas denna bild visar lite på storheten. Hallsbergs största sevärdhet i min mening.

image153Varning! Igår för maskinen, idag för att bli träffad av något löst hängande eller att trampa igenom något murket golv. Tur att sjuksköterskeväskan är med. Ett måste vid UE.

image154En närmare titt på skylten.

image155En bild från insidan.

image156En syn som är vanlig på ödeplatser. Den mänskliga varelsen tar sig rätten att dumpa skit allt för att slippa skita ned sin egen nyklippta fina lilla tomt.

image157Nerikes frakt har slutat lasta på tegel här för länge sedan.

image158En rostig maskin ute i det fria.

image159Ytterligare en maskin som är för avancerad för att sjuksyrran ska förstå sig på den. Inte nog med att jag är sjuksyrra, jag är blond också...

image160Fönster.

image161Tänk om det är detta mjöl tjuvarna tagit? Det lär inte bli någon go kaka av mjöl från Hallsbergs tegelbruk.

image162 Man kan inte säga annat än att ledningen på tegelbruket måste ha värnat om sina anställda. Egen frisersalong, inte illa.... Eller var det kanske bestraffning i form av en elektrisk stol. Jag kände mig förvirrad. Hur var brukets ledning egentligen, goda eller onda?

image163En fläkt av något slag?

image164
Framsidan av bruket.

image165Motorvärmare på en parkering full i vårknoppar.

image166Slutligen. Kontoret. Kan tänkas att här togs en mängd viktiga beslut en gång i tiden, allt från frisörsalong till nedläggning.

image167

Övergivet sjukhus

I helgen var jag på tripp till ett av mina favoritställen. Det övergivna sanatoriet. Detta är en av de vackraste platserna jag varit på. Helt öde och man kan riktigt föreställa sig hur platsen en gång sjudit av liv och tyvärr död. Jag har alltid faschinerats av gamla nedlagda sjukhus, vet inte riktigt varför men det är en speciell känsla, ett pirr i magen  av förväntan, kanske rädsla inför alla öden som funnits där, det är svårt att definera men en stark dragning dit finns.


Huvudbyggnaden.

image117


Den vackra vita byggnaden. Här vårdades bland annat barn och deras mödrar.

image118


Denna papperskorg utanför huvudbyggnaden har sett sina bästa dagar.

image119


Cykelställ, en rostig variant...

image120


Observera imman i höger fönster.

image121


Genom rutan. Tänker att mina gamla kollegor trampat många mil i dessa förfallna korridorer.

image122


Ifrån en av ingångarna.

image123


Korridor som leder till omklädningsrummen.

image124


Omklädningsrum.

image125


Elevskåpet. Minnen från egna praktiker tränger fram. Den "lilla" eleven som kämpar för att göra allt rätt...:)

image126


Kim! Ser du detta så ta gärna kontakt med mig. :)

image127


Skåp i källaren.

image128


Toalettrum. Man tänker sällan på toaletten som just ett rum. Trevlig ord.

image129


En av många trappor. Många slitna knän har säkert dess steg kämpat.

image130


Varje gång jag är här slås jag av dess skönhet. Skönheten står dock och förfaller något som är nästan overkligt. Ägaren är dansk och enligt senaste uppgift så kanske han ska satsa på bostäder. Ett projekt som inte lär bli billigt då förfallet är omfattande. Vi får väl se...

image131


Syster avråder alla (även flugviktare) att sätta sig på denna stol trots att timmar av UE, Urban Exploration gör en trött i benen.

image132


Ett av många gamla vackra fönster.

image133


Rosten trivs här.

image134


Inbjdande?

image135


Inbjudande 2?

image136


Som ni ser har färgen börjat släppa ordentligt. Kanske inte så konstigt när värmen stängdes av 2002.

image137


Lite trevlig insyn i källaren.

image138


Bredvid låg ett övergivet hyreshus. Kanske en gång personalbostäder.

image139

Lite Allmänt:

Sanatoriet är ett av många som förr fanns i Sverige. Här vårdades framförallt TBC-sjuka. De flesta sanatorier ligger i mycket naturskön miljö och på höga höjder då detta ansågs läkande. Jag håller med. Stället är läkande och det är synd att nya fula sjukhus byggs mitt inne i städerna bland avgaser då det finns tom sådana här övergivna skönheter.


Snart i mål......

Jag ligger 25:a i turneringen... Nu har vi kaffepaus :) Nervöst...

image116

Jag får lite moderskänslor, Sverker!!

Sverker Olofsson kan inte simma och sjönk som en sten till botten. Jag blir rörd, tycker allt att Sverker är lite söt på nåt sätt. Vet inte vad det är. Men nu vet jag, han kan inte simma och han har verkligen försökt att lära sig. Visste väl att det var något speciellt och skört med honom...

image115
Bilden lånad från: http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/article2353900.ab

Madrid nästa!

Jag sitter just nu och spelar en turnering. En turnering som inte kostat mig något men som kan ta mig till Madrid!!! Titan-Poker står tom för spel och fickpengar! Håll nu tummarna för lilla sjuksyrran....

España snart kommer syster och äter upp alla era feta och goa tapas....


image114
Lånad från: www.apert.se/Bilder/Spanien.jpg

Det kändes lite snopet på nåt sätt...

...när jag läste artikeln om Alf här, denna serie som jag satt klistrad framför när jag var liten. Nu berättar skådespelarna att de tyckte att det var piss att vara med i den serien.

"Tro mig, det var ingen glädje alls. Det var en teknisk mardröm - extremt långsamt, hett och långtråkigt." Så säger skådisen som spelade mamma i familjen Tanner. Och jag som tyckte det var en så kul serie och älskade coola Alf. Det känns lite snopet nu, nästan som man har blivit blåst på konfekten.. Under alla avsnitt jag satt och mös, så hatade medskådespelarna den lurviga lilla charmisen..

Så konstigt det kan vara.
image113
Bilden lånad från:.sugoi.se/images/alf.jpg
  

Nytt recept - Chokladpannkakor med camembertost

Det har kommit in många önskemål om att jag ska publicera fler recept. Efterfrågan verkar vara stor på riktiga Sjuksköterskerecept, dock är inte utbudet i receptsamlingarna lika omfattande. Givetvis kommer ytterligare ett från mig.

Denna gång är det en riktig klassiker som jag lärde mig av min handledare under min SSK-praktik. Tack Gun!

Ingredienser:

400 gram choklad. Ta gärna Toblerone eller liknande så får man i sig lite järn och Kalcium på köpet. Vill ju inte bli benskör som sjuksyrra, hur skulle det bli?! "SSK, delar du ut medicinen? Nej, kan inte, jag har brutit höftbenet..."
2 ägg
Smör - mycket
2 dl vetemjöl. Vet att Anna Skipper och hennes anhängare skulle prata Dinkelmjöl, VI pratar Vetemjöl!
400 g Camembertost. Denna är ju tyvärr ganska dyr, men om vi Sjuksyrror sparar vår lön under 6 månader, så kan vi eventuellt få råd till en äkta Camembert. Som nyexad SSK får man nog nöja sig med Brie, tyvärr.
Svartpeppar
Salt
Socker
Rött vin - med fördel italienskt

Så här gör du:

Börja med vinet. Öppna flaskan och häll upp ett glas. Smaka. Inte dumt eller hur?

Okej. Då är du färdig att starta med själva rätten. Smält chokladen och osten tillsammans. Luktar ljuvligt.

Blanda ihop mjölet, smöret, äggen och kryddorna till en porös smet. Häll över chokladosten. Glöm inte att provsmaka smeten, det kan vara så att en del av fettämnena försvinner vid tillagning. Så det är egentligen inte fel att stoppa här. Huvudsaken är ju att du får i dig kosten, inte att den ska tillagas.

Om du vill förtsätta: Ta fram stekpanna, ta många stora skopor smör och häll i smeten och låt det grädda 3 minuter på varje sida. Pannkakan ska vara ganska tjock och vara underbart kletig i mitten. 

Innan du tar dina stora tuggar från ditt utmärglade stressade ansikte, så ska vi toppa med vispgrädde och eventuellt några Dumlekolor. Glöm nu inte bort vinet, där du vid det här laget borde vara inne på glas nummer 2.

Smaklig måltid och hoppas att du får i alla fall lite hull när du äter denna rätt. Om inte, gör gärna dubbel sats nästa gång.

Jag tror att i och med denna måltid har vi fått i oss det mesta från Livsmedelsverkets "matcirkel". Så det känns bra.image81
Bild: http://www.slv.se


Övermod i poker

Nu får jag bittert räkna ned mitt pokerkonto några hundringar. Spelade en turnering igår och bluffade till mig en stor pott men sen var det raskt slut. Gick all in med en jättebluff och förlora alltihopa....:( Nåväl, som tröst har jag fått en bonus till riktiga pengar nu. Bonus får man av alla pokerbolag som man reggar sig för men det är först när du spelat ihop ett antal poäng som pengarna blir dina.

Det blir knäckemacka hela helgen som straff nu....

image112
Lånad från: tell.fll.purdue.edu/.../Adjectives/poor.gif

Målning - Konst?

Denna målning fick jag också inspiration till från en bok. Kan detta vara konst?

image110

Reklam-miss

Måste bara lägga upp denna skärmdumpning. Kan inte tänka mig ett olämpligare ställe för denna fåniga reklam som entränget tvingar sig kvar på min blogg. Stackars Kellogs special....:)

image109

Övergivet

Sjuksyrran spelar inte bara poker... Hon fotar övergivet också :) Här kommer lite bilder ifrån ett gammalt sågverk.

På håll i de värmländska skogarna skymtar denna underbarelse...

image84


Ju närmare vi kommer destå mer står det klart, vi har hittat hem...:)

image85


Ytterligare steg närmare. Denna lilla bruksort i värmland har mycket att ge för en som älskar övergivet men mindre för de som vill ha ett arbete...

image86


Spänningen ökar... Vi närmar oss en del i staden (byn) som en gång tilsammans med bruket utgjorde mångas arbetsplats. Bruket är numera också stängt. Dessa bruksorter kanske just nu överlever på oss, vi som gillar att utforska deras historia.

image87


1985 gick bruket i konkurs. Som i så många andra småorter påbörjades avbefolkningen.

image100


8450 st. Så många besök har ortens hemsida haft sedan 95.

image101


Idag är mycket övergivet på orten. När vi åker genom den ser vi tomma lokaler överallt. Sorgligt.

image102


Ett rostigt monument. En entre till det svenska brukssamhället.

image103


Tystnad. Endast vindens korsdrag genom de krossade fönstren hörs. Kanske vill vinden påminna om alla arbetare som gjorde sitt dagsverke här en gång i tiden.
image105


Pokerlirandet rullar vidare

Sitter just nu och spelar poker! Deltar i en turnering på Partypoker där endast nordiska spelare får vara med.
Häftigt va! :) En massa finnar, norrmän, danskar, islänningar men vart är mina medsystrar? Detta är en guldgruva för oss listiga kvinnor! Jag har bara en massa killar vid borden. Nej, systrar, nu är det dags tycker jag. Kom till pokerborden och hjälp mig ge grabbarna stryk! Ett ypperligt tillfälle nu ju när vi strejkar...:) Vi kanske kan starta ett nätverk för tjejer som gillar poker?

image82

                                                                  Lånad från:evatt.labor.net.au/news/images/feminism04.gif

Ett efterfrågat recept - Lasagne

Det har kommit förfrågningar om jag inte kan publicera några av mina favoritrecept, som innehåller de optimala grundingredienserna i en Sjuksköterskas kost. Självklart kan jag göra det och jag gör det också.

Det recept jag har valt ut först är en maträtt som passar såväl till vardags som till fest och är enkel att tillaga. Beroende på vad man väljer att ha till kan man göra rätten riktigt partyig.


Lasagne Chokolese

Tillagningstid: 40 min


Ingredienser

700 g choklad. (Helst ljus mjölkchoklad, men självklart fungerar det med även mörkare)
400 g rökt sidfläsk
2 flaskor rött vin (Använd dock enbart en i maten, den andra dricker du under tiden)
1 dl tomatpuré
4 st hela vitlökar (Viktigt för immunförsvaret! En Sjuksköterska har varken tid eller råd att vara hemma sjuk)
5 dl vispgrädde
2 rejäla skopor smör
Salt
Svartpeppar
Mycket riven ost
10 st lasagneplattor

Bechamelsås:
5 dl mjölk (Kan naturligtvis byta ut den löjliga mjölken mot vispgrädde)
4 dl vispgrädde 
100 g smör (eller tills du tycker att det känns bra)
1 dl vetemjöl
Muskotnöt
Peppar
Salt
En massa ost

image78

Gör så här

1. Öppna den ena vinflaskan. Häll upp ett stort glas. Drick.
2. Stek upp det grovhackade fläsket i en mängd smör (Låt ALDRIG fläsk rinna av på ett papper!)

3. Finhacka vitlöken och fräs på tillsammans med fläsket till det får en gyllenbrun färg

4. Ta i chokladen och låt det smälta ljuvligt.

5. Ta en stor sked och smaka. Drick vinet till.

6. Öppna den andra vinflaskan och häll i allt vin. Ta gärna en klunk ur flaskan.

7. Häll i osten och tomatpurén
8. Avsluta med att ha i vispgrädden
9. Smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Glöm inte ditt vin.

10. Ta en ugnsform och börja med ett lager choklad/vinsås, sedan ett lager Bechamel och sedan lasagneplattor

11. Varva sedan till att allt är slut. Avsluta alltid med Bechamelsås. På sista Bechamellagret, ta på rejält med ost.

12. Sätt in i ugnen och grädda i 20 minuter i 225 grader.

13. När lasagnen är klar, spritsa grädde på toppen och drick upp vinet

Servera gärna med en Creme Fraiche-röra bestående av ost, grädde, majonnäs, rödlök och en skvätt Baileys.

Låt er väl smaka!!
image79


Gratis pengar

Pokerspelandet rullar på för sjuksyster. Det finns verkligen sätt att hämta in gratispengar på. På alla pokersidor erbjudes bonusar när man sätter in pengar. Sedan ska man spela ihop ett antal poäng och bonusen är din! Ett enkelt sätt om man spelar på säkerhet. Det finns mängder av pokersajter så när man är klar med en är det bara att casha ut och regga sig på en ny. Läste att en spelare tjänat ihop hela 10000$ på detta sätt. Helt otroligt och jag tänker inte vara dum och missa det tåget på min resa mot miljonen...

Snart kan man byta ut sitt sträva toapapper...

image80
Bilden lånad från:seoblackhat.com/.../11/dollar-toliet-paper.jpg

Obligatoriska ingredienser för en sjuksköterskeanpassad kost

Det finns en del basingredienser som alltid bör förekomma i den mat som vi utslitna och stressmagra Sjuksköterskor stoppar i oss. Självklart kan inte alla ingredienser vara med samtidigt, men huvudregeln är, ju fler desto bättre. (Beroende på hur sliten, mager och stressad man är, kan man själv öka/minska sitt dagsintag)

De ingredienser som utgör grundstommen i maten är följande:

Vispgrädde. Självklart. 40% fett är inga konstigheter. Det är helt klart effektivt. Grädden rinner rakt ut i kroppen och bildar förhoppningsvis lite mjukt hull på den annars magra sjuksyrran. Är särskilt viktigt om man jobbar inom äldreomsorgen, då de äldre kan behöva lite mjuka goa kramar.

image74
Bilden lånad från: http://storkok.arla.se/

Rött vin. Ja, faktiskt, vin. Det är inte alltid en dans på rosor att jobba inom den svenska sjukvården. Antagligen kommer detta som en chock för er alla, men det kan vara tufft ibland trots att Sveriges politiker gör allt för att Sverige ska ha den bästa sjukvården i världen, att vi ska ha vårdplatser som räcker till, att personalen får utbildning, uppmuntran, stöd och hyfsad lön..Trots allt detta bör rött vin finnas med som en grundpelare i varje sjuksyrras mål mat.

image75

Choklad. Detta kan med fördel användas i de flesta maträtter: Spaghetti med chokladsås, Chokladgratäng (glöm inte att toppa med ost) med en köttbit, Chokladgratinerad hummer, Choklad Stroganoff eller min egen favorit: Stuvad choklad med stekt falukorv. En fördel med choklad är även att man kan ha en bit i fickan och ta ett bett när lusten faller på. Detta funkar ju även med vin (Obs! Se till att det är skruvkork.)


image76
Bilden lånadd från: http://articles.vovve.net/i/Image/choklad.jpg

Den sista obligatoriska ingrediensen är:

Ost. Absolut inget magert skit på 17% utan rejäl ost. Ost är egentligen den ingrediens som vi använder oss av flest gånger per dag. Det passar till det mesta och om man av någon anledning inte får in det i maträtten tar man helt enkelt och äter det efter maten, som en liten matsmältare. Ost kan man även bära med sig i sin sjuksköterskerock. Bra att ha med sig en liten bit under arbetsdagen. Kan med fördel kombineras med ett glas rött vin.

image77

Det var en liten inblick i en Sjuksköterskas grundföda. Om intresse finns kan jag publicera några av mina favoritrecept, så att ni själva kan tillaga maträtterna enligt konstens alla regler.


Singel?

Min kusin i Värmland är ledig och vill gärna träffa en gullig tjej att mysa med. Intresserad?

image65
www.geocities.com/hbspelet/sprit.GIF


Vilken kondis!

Måste bara innan jag slumrar in tillägga att jag ikväll sprungit för första gången på flera år.

Jag har nämligen spelat innebandy! Herregud va jobbigt det var. Vilken usel kondis säger jag... men man ska väl inte räkna med annat när sist jag sprang var en vårdag-06 och då var det i syfte att ej missa bussen.
Så här stora muskler har jag nu fått:


Bilden lånad från: www.poesipinnen.se/bilder/innebandy.gifNät-shopping, Skatte-chock!

Idag kom paketet med skorna från Canada! Wow, äntligen tänkte jag. Fick en smärre överaskning. Hör o häpna, SVENSKA STATEN SKA HA SKATT OCH MOMS!!! Vilket jäkla överförmyndarland vi bor i. De har inget med mitt köp att göra överhuvudtaget anser jag.

Så jag ringde upp tullverket och delgav mina åsikter.

Om ni ska beställa på nätet  så tänk på detta. Det gäller länder utanför EU. De flesta shoppingsajter utanför EU har som standard att räkna ihop skatt o moms för svenska statens räkning så det är tydligen inte lätt att komma undan heller...

image70
Alltså: 648 kr till Svenska staten för fyra par skor från Canada

Ngn med liknande erfarenheter? Läste på Aftonbladet en artikel och då kan man ju konstatera att man inte direkt kan göra några dollar-klipp.

Natta-macka

Nu har sjuksyster intagit sin nattamacka, allt enligt Vilktbanditernas rekommendation (Viktbanditerna är tunnisarnas motsvarighet till viktväktarna). Denna kallas även sjuksköterskemackan då de flesta sjuksköterskor riskerar att bli undernärda pga av stress och dåliga arbetsförhållanden....

Visst ser det smaskens ut?

image68

Pengar utan insats

I helgen har det spelats poker, bowlats, druckits drinkar, tvättat bilen, det var längesen det var sådan fart på syster. Jag var med i en stor turnering med många tusen dollar i potten men det är lite svårt att vara social samtidigt som man spelar poker. Det lyste dock i ögonen på en av mina kompisar när jag sa att det inte kostat mig ett öre att delta. Titan poker har verkligen en väldans många turneringar. Just detta med att kunna spela gratis men ändå vinna pengar är ju en chans som inte får missas! Idag, hör o häpna fick jag 30 Euro som en extrabonus utan att göra något dessutom, härligt.

Jag känner mig som en:

image67Bilden lånad från: www.neonstreet.com/t_p_girl1.jpg

Ja, just det, Poker babe....:)
Kontot hittils: 1167 kr plus


Brutna löften....

Betraktade idag denna lapp som suttit på kylen sen nyår...:)

1. Ostbågar etc, max 1 påse i veckan. Måste bara nämna att jag är en tunnis (55kg) men det finns ju andra orsaker än fetma för att ej äta så mycket av denna vara.

2. Vin, max 2 flaskor i veckan tillsammans (2 pers.).

3. 1 dosa snus ska räcka minst 2 dagar.

Vilket av dessa tror ni att jag brutit mest ifrån? Svara rätt och ha chansen att vinna äran, en överaskning samt en duell i poker mot mig.

 image61 
Bilden lånad från: jelo.blogg.se/images/5_4_2_right_1149526017.jpg
image62
Bilden lånad från: www.hussborg.com/Bilder/mat-vin.jpg

image63

Bilden lånad från: schweden-snus.com/snus-bestellen/catalog/imag...                                                                                                                                                                                                                                                                   
                                                                                                                                                                                                                  
  

Snyggast?

Tänkte för mina vinstpengar handla lite på nätet...:) Tycker jag är värd en liten present nu när det gått så bra.
Kan inte bestämma mig dock så nu behöver sjuksyrran lite hjälp.

Vilket par tycker du är snyggast?

image58

Eller den svarta?

image59


Sjuksköterskestrejk och turneringsframgång

Äntligen tar facket sig samman och tar ut oss i strejk!!! Inte en dag försent, har längtat länge efter detta. Efter 4 års studier tjänar jag mindre än några av undersköterskorna och då har jag inte ens dragit av CSN...

Idag har jag kommit 2a i en turnering! Säg gärna grattis, :). Största framgången hittils, vilket ska firas im!!! :)


Bilden lånad från http://transitionculture.org

Kvinnor

Dessa kvinnor fick jag inspiration till att måla från en bok. Tar gärna emot kommentarer. Svårt att veta som hobbymålare om det man gör verkligen är ok.

Finns det några mer målare därute?

image54

Freerolls - Superbra träning

Freerolls kallas de pokerturneringar som är gratis men man kan ändå vinna pengar. På Partypoker ligger hela 100 dollar i potten...:) De flesta spelar ganska dåligt så det går bra tom för en gammal sjuksyrra. Har kommit 5a två gånger!! Måste ju nämna att det totalt är över 1000 spelare...

Glöm inte att lägg en röst på bästa korven! :)


Bilden lånad från http://pcwin.com/Games/Free_Online_Poker_Tournament/screen.htm


Hundbajs - tävlingen.

Härligt att få in röster, som det ser ut nu så leder Kotten knappt så fortsätt rösta, det fina priset ligger och väntar!

Hundbajs-tävlingen fortgår

Fortsätt rösta! Just nu ligger Ståtligheten 1a, tätt följd av Fjunet.

Är kanske Kotten din favorit eller den Nyförlöste? RÖSTA!!

Tävling i bästa hundbajsbilden

Var ute på söndagspromend igår med sambon och kameran men man kan knappt njuta pga av att man måste titta ned i marken hela tiden annars riskerar man att få en ny färg på skorna. Jag har nog inte i någon annan stad sett så mycket bajs så nu är det verkligen dax för en bajs-tävling. Härliga Malmö! :) Alla dessa bilder togs på en och samma gata i hunbajsens mecka, Malmö. Helt otroligt va äckligt, fattar ej varför inte folk kan plocka upp efter sig.


 Rösta på den bilden du tycker är bäst om och var med och tävla om en förstoring på den bilden som vinner. Glöm ej att skriv med mailadress om du vill vinna så att jag kan kontakta dig. Vinnaren dras bland dom som röstat på den bajsen som vinner.


OBS. Är du väldigt känslig mot sådant så avrådes du att titta vidare. Ett bra bantningsknep är att beskåda detta när hungern sätter in.1. Ståtligheten

image30
2.  Bullen

image48
3.  Den nyförlöste

image49
4. Den siamesiska trillingen

image46
5. Kotten

image45
6. Beträdd

image36
7. Halvan

image37
8.  Ödlan

image38
9. Sundheten

image39
10. Bruna mixen

image41
11. Vårdoft

image42
12. Familjen

image43
13. Fjunet

image44


Nattlig lycka

I natt hände det igen. Jag kom femma i en stor turnering! Efter ett besök på den indiska favvorest. slog jag mig med uppsvälld buk ned framför datorn. På partpoker kan man se vilket land alla kommer ifrån som man spelar mot och det är ganska faschinerande att man kan sitta vid ett bord och ha ryssland och mongoliet bredvid sig. Inte behöver man ut och resa längre, man kan ju träffa hela världen när man spelar poker... Perfekt.

Nu ska jag drömma mig bort till sommaren, är det någon som längtar som jag?
Fotot är taget på en av skånes alla härliga stränder, en underbar dag i somras.

image28

Ericofon eller Kobra - underbar design

Visst är väl den gamla Kobra-telefonen en av de coolaste telefonerna man kan hitta, än i dag. Hur mycket schyssta telefoner som görs, vanliga eller mobil, så är det ingen som slår den gamla Kobran.

Den heter egentligen Ericofon, var ju LM Ericsson som producerade dem på 50-talet. Namnet Kobra säger sig ju självt var det kommer ifrån :-) Har själv införskaffat mig två stycken, båda beiga, vore läckert att ha den i mintgrön, men man kan ju inte ha hur många som helst... Eller det kanske man kan :-)


image27

Jag gillar reklamaffischen för telefonen. Bilden lånad från: ericofon.dinstudio.se
image26

Vilken natt....

Ingen skönhetsömn inatt inte... Anmälde mig till en sk "freeroll" turnering på partypoker (en helt gratis turnering där man kan vinna riktiga pengar). Det visade sig att jag inte var den enda som ville testa detta, ca1300 andra var med och slogs om dollarna. Hör o häpna, nybörjare sjuksyrran kom 5a!!!! och är numera ytterligare några dollar rikare. Kanske har jag en talang för detta trots allt :). Nu ska vi iväg och shoppa 50/60-tal.

image24

Bilden lånad från: constitutionclub.wordpress.com/.../


Vinst, vinst, vinst

Nu jäklar flyter det på! Skaffade ett nytt konto igår på Partypoker och attans va bra det gick. Spelade för småpengar men 150 kr rikare blev jag :). Vägen mot miljonen känns nu betydligt kortare.... Hoppas det blir sämre väder i helgen så att man med gott samvete kan göra resan ännu kortare. OBS, jag är ej gravid, det är min ölmage...


image23 
(Bilden lånad från: www.ltkronoberg.se)


Mensbinda, Varhärd eller Kokta knäskålar?

Efter dagar av minusspel så vände det äntligen igår. Vad händer då? Jo, för andra kvällen i rad så fungerar inte Svenska Spels pokerklient (klient=själva programmet). Precis när allt flyter optimalt så hänger det sig. Skit!!!! Nu är det byte av sajt som gäller. Ska passa på att byta nick också, för att lyckas kanske man inte kan heta som en gammal bilmodell....

Någon som kan tipsa om en bra nick? Jag tänker att det kanske är bra om den "avskräcker" motståndarna :) Här är några nickar som jag funderar på: Mensbinda, Grodlår, Varhärd, Kadaver, Slemgryta, Kokta knäskålar, Böldsyster.

image21
Bilden lånad från: http://sv.wikipedia.org/

RSS 2.0