Let´s dance!! Tina & Tobias eller Tony & Annika?

Nu har sjuksyrran spelat bort halva lönen på Let´s Dance! Pengar på att Tina & Tobias tar hem hela Let´s Dance. Men det är nog ganska säkra pengar.... eller?! .... Lääääskigt.

Snart kommer resultatet. Blir jag en fattig sjuksyrra som får joina de hemlösa vid torgbänken eller blir jag första sjuksyrran i Sverige som cashar in en läkarlön.

Spänning!
image20
Bilden lånad från: www.tv4.se/letsdance


Nu jäklar får de se upp vid pokerborden

Igår vann jag 90 kr. Katshing i kassan:-)

Och idag har jag införskaffat mig en pokerbok. Enligt Svenska Dagbladets recensioner är etta boken jag behöver. "Om konsten att bli en vinnare... Boken med stort B i ämnet". Det låter ju jättebra!! Nu finns det ingen hejd på mig. Jag ska bli en vinnare!! WOHOOOO!!

image19


Indisk mat - yummie

Vi var ute och åt ikväll, indiskt. Rackarns vad gott det är. Underbara kryddor samlade i en stor gryta kärlek. Och naanbröd till det. Det går knappt att beskriva så gott det är. Favoritmaten nummer ett.

image17

Nu är det dags för en runda poker

Nu ska jag ge mig in på borden. Svenska Spel idag igen.

Önska mig lycka till!

Igår var det skittrist - nu är det kul igen

Igår förlorade jag på pokern. Det var så tråkigt. Mina surt förvärvade pengar försvann ut i internet någonstans. Jag har ingen aning om var de tog vägen - plötsligt var de bara puts väck.

Så arg jag var. Det var ju inte alls detta som var planen. Jag ska ju vinna, inte förlora.

Men idag... in på borden igen och jäklar vad bra det gick idag!! Pengarna jag förlorade igår är tillbaka hos sin rättmätiga ägare.. that is me!! :-)

Poker är kul!!

Men jag överväger allvarligt att byta till någon annan pokersajt, kanske Partypoker. Det känns dock bara så läskigt. Ett företag som finns på Gibraltar, man spelar om US dollar och det känns inte alls så där tryggt och knätofs-aktigt svenskt som Svenska Spel.

Är det någon där ute som spelar på Party Poker, Pacific Poker eller någon annan sajt? Berätta gärna och tipsa om var jag ska utveckla mina talanger som pokerproffs... hihi.
image14


Bilden lånad från: www.pokermediagroup.com

Underbara tyger

Är helt förtjust i mönster från 50/60/70-talet och hittade det underbara molnmönstret som Gunilla Axén skapade 1966. Det är ju så fint. Finns i oranget, grönt, brunt, blått mfl. färger.

Kolla här vad härligt det är. Finns som påslakan och även som "löstyg" eller vad man nu kallar det :-) I det sover man nog som en gudinna.
image13 Bilden hämtad från: www.akvihome.se


Trötter...

Trött. trött trött, natten har använts till att kolla upp olika pokerforum och pokersajter. Många hävdar tydligen att man Inte ska spela poker på Svenska Spel som nybörjare, det finns en risk att man blir slaktad av erfarna spelare. Så står det på ett forum.

image12 Bilden lånad från: www.skovdeslakteri.se

Engelska vid pokerborden på Svenska Spel

Nu har jag helt plötsligt stigit in i en ny värld märker jag. Man kan chatta samtidigt som man spelar och ibland skriver mina motspelare konstiga uttryck. När jag vann skrev en spelare: "nh".

Jag hade inte en aning om vad det betyder. nh. Hmm, kan det vara nej, helvete. Eller kanske Nämen hej. Eller Nehe.

Och när någon skriver "nh", svarar den andre spelaren ibland "ty". Då har jag tänkt att de kanske säger: "Nej, helvete" och den andra svarar "tyvärr".

Så är det inte. Jag har nu googlat lite och fått n liten ordlista. Jag är på Svenska Spel och spelar poker och trodde så klart att det är svenska vi snackar där, men icke..

nh = nice hand
ty = thank you

Så är det!!


Nu måste det ha blivit fel - nu är det ännu längre till miljonen

Nu har jag helt plötsligt förlorat 55 kr. Så nu är ju min resa till miljonen ännu längre borta. Hm, det var ju inte meningen. :-) men som jag läser överallt. Ge inte upp, du nybörjare. Du är egentligen inte helt kass, det är helt normalt att förlora i början. Jag får försöka intala mig det och ge mig in på borden igen.

Here we go again..

Härligt väder

Jag kan ju inte bara sitta inne och spela poker hela dagarna. Idag är det sol ute, kallt med sol. Jag och min sambo tog oss en promenad. Gick in på Åhléns och värmde oss och hittade jättefina örngott. De är bruna med vita lamm på. De var vi tvungna att köpa :-)

Nu är det inte långt kvar till miljonen!!

Nu är det inte långt kvar tills jag sitter i Las Vegas och cashar hem storkovan.. Eller kanske, jo... Men jag har vågat mig på att spela om pengar. Det var 1 och 2 kronor och jag vann 8,50 kr. Fasiken, vad coolt. Jag har vunnit mina första pengar på intenetspel. 8,50!! YEHAAA!!

Där satt den!

Oj oj oj vad kul!

Det här är ju jätteroligt. Men jag blir allt lite fundersam. Jag vinner ju!! Undrar om det har fixat och trixat lite nu när jag spelar prova-på-poker så att vi nybörjare ska vinna lite. Så att vi ska bli sugna och börja spela med pengar. Kul är det i alla fall. Jag är bra sugen på att spela lite om pengar, men jag måste nog vänta lite tror jag. Det är nog säkrast :-)

Poker

image3

Glömde en viktig sak angående mitt nya liv som blivande pokermiljonär

Jag kommer ju självklart att blogga om det, så ofta jag kan. Nu har jag faktiskt kommit så långt att jag har laddat ned Svenska Spels pokerklient, skaffat mig ett piffigt namn och ska börja träna. Man kan som väl är spela gratispoker. Tack för det! Känner att jag inte är helt redo att satsa pengar ännu. :-)

Åh, shit vad mycket människor det är här inne. Vad roligt om man faktsikt känner någon som man sitter och spelar mot. Det vet man ju inte.

Undrar om man ska gå vidare på en knekt och en sexa? Hm, det märker jag.

Hej hej!

Dags att bli spel- & pokermiljonär

Nu har jag bestämt mig. Jag ska börja spela poker och andra spel för  att se om jag kan tjäna ihop pengar på detta. Om jag till exempel spelar tillräckligt mycket poker borde jag ju faktiskt bli så pass bra att jag kan tjäna pengar på det.

Jag har alltid gillat olika sorters spel, black jack, roulette, lotto, poker etc. men jag har adrig spelat på internet förr. Nu ska jag göra det. Jag ska börja bli internetspelare :-) Spännnande. Jag menar, jag har jobbat som sjuksyrra nu i drygt 8 år. Inte kan man väl harva på det sättet hela livet. Jag har för tusan nästan 35 år kvar till pensionen, så kan jag ju inte ha det. Nej, nu ska jag bli miljonär på spel och poker.

Överallt spelas det poker, det visas på TV, det är reklam överallt om poker och bingo. Jag har blivit påverkad av reklamen, det kan jag inte förneka. Men jag tycker allt att det är spännande också.

Men oj, vad många olika sajter det finns, Svenska Spel så klart och sen finns det Party Poker, Unibet, Betway, Betson, Pacific Poker och säkert en massa massa fler sajter. Men alla dessa sjter utom Svenska Spel har sina sajter i utlandet, vilket jag tycker känns skitläskigt. Jag menar, ska jag uppge mitt kreditkortsnummer där? Det vågar jag inte. Det får allt bli hederliga Svenska Spel. Där ska jag starta ett konto.

Hihi. Önska mig lycka till. Nu ska jag börja min resa mot att bli spelmiljonär!! WOHOOOOO!! 


RSS 2.0